Published On: vin, Iul 22nd, 2016

Banel Nicolita doreste sa dea inapoi orasului care l-a facut mare / Este noul conducatorul al clubului de fotbal din Faurei

Banel Nicolita, unul dintre cei mai prolifici sportivi braileni din ultimul deceniu, doreste sa dea inapoi orasului care l-a facut mare. Dupa o cariera impesionanta ca fotbalist, avand il palmares doua titluri de campion, o cupa si o supercupa cu Steaua, meciuri in grupele Champions League si o sefiminala a Cupei Uefa si 37 de selectii la echipa nationala, Nicolita se intoarce, acasa, la Faurei. Acesta este noul conducator ai clubului de fotbal din localitate si doreste sa promoveze cu acesta echipa, in Liga a III-a si chiar mai sus. Dupa o discutie cu primarul din localitate, Ionel Voinea, fostul fotbalist, ultima data la Viitorul lui Hagi, a preluat administrarea clubului, in urma cu o luna si jumatete, pornind de la zero.

In jurul echipei de seniori, Banel doreste sa formeze si un Centru de copii si juniori la Faurei care sa promoveze tinere sperante atat pentru Dacia Unirea Braila, cat si pentru alte echipe. Banel Nicolita isi doreste ca pana la debutul noii editii de campionat a Ligii a IV-a sa modernizeze baza sportiva din Faurei, iar in acest sens a cerut ajutorul Primariei Faurei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author