Published On: joi, Iul 21st, 2016

AJOFM Braila pune la dispozitia brailenilor aproximativ 300 de locuri de munca, atat in domeniul privat, cat si in cel public

Potrivit unui comunicat de presa Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila a publicat recent o lista cu 287 de locuri de munca disponibile atat in cadrul firmelor private, cat si in administratia publica.

Persoanele interesete de un job in domeniul privat, care au studii medii, pot opta sa lucreze ca bucatar, tamplar, spalator vehicule, tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video si control acces sau operator dispecer sisteme de monitorizare si aparatura de control. Somerii cu vechime in campul muncii isi pot depune dosarul pentru unul din posturile de agent transport valori, casier incasator, contabil sef, lucrator gestionar, patiser sau programator de sistem informatic. Printre joburile disponibile se numara si: de agent vanzari, asistent farmacist si farmacist, operator introducere, validare si prelucrare date, ospatar, patiser, sudor, tamplar sau zidar.

Mai mult, Sistemul de Gospodarie al Apelor Braila a scos la concurs postul de inginer constructii hidrotehnice pentru care candidatii interesati trebuie sa aiba o vechime in munca de minim 5 ani si sa fi absolvit studii superioare. Directia de Asistenta Sociala are vacante posturile de asistent social (studii de specialitate/aviz pentru exercitarea profesiei), administrator (studii liceale economice absolvite cu diploma de bacalaureat si 5 ani vechime) si supraveghetor de noapte (studii liceale/atestat agent paza si ordine). La Caminul pentru Persoane Varstnice Lacul Sarat sunt disponibile posturile de infirmiera (curs Crucea Rosie sau ingrijitori batrani) si medic primar (studii superioare/atestat).

Brailenii cu studii superioare pot opta pentru joburile de muzeograf sau cercetator in filologie in cadrul Muzeului Brailei "Carol I". Lista completa a locurilor de munca disponibile se gaseste pe site-ul www.anofm.br.ro, iar dosarele se depun la Agentiei din Bdul. Dorobantilor nr. 603-605 si la Punctele de lucru Faurei si Insuratei.

Comentarii

comentariu

About the Author