Published On: vin, Iul 1st, 2016

Afectiunile cauzate de lipsa consumului de apa pe care nu le stiai

Nu multi oameni stiu concret de ce afectiuni pot suferi daca nu se hidrateaza suficient, majoritatea stiu doar ca “e sanatos sa bei apa”, insa multe dintre afectiuni sunt cauzate de aportul insuficient al apei. I primul rand poate sa apara deshidratarea. Setea excesiva, ametelile, durerile de cap, starile de slabiciune, pielea uscata sau fierbinte, cat si crampele musculare sunt semne ale deshidratarii.

Mai mult de atat, balonarea, constipatia si crampele abdominale sunt cateva dintre afectiunile ce pot aparea. “Apa are un efect terapeutic major si ajuta la prevenirea si tratarea numeroaselor afectiuni. Apa previne si trateaza hiperaciditatea gastrica, afectiune cauzata de deshidratare. Administrarea medicatiei fara o hidratare completa va duce in timp la inflamarea stomacului si a duodenului, la ulceratii si chiar la cancere ale tractului gastrointestinal”, a specificat nutritionistul Lygia Alexandrescu.

Apa previne si trateaza artrita, durerile reumarice articulare si durerile lombare si in aceiasi masura previne diabetul.

Comentarii

comentariu

About the Author