Published On: mar, Iul 19th, 2016

A.J.O.F.M. Braila organizeaza cursuri gratuite de formare profesionala pentru someri

In perioada urmatoare, somerii aflati in baza de date A.J.O.F.M. Braila se pot inscrie pentru a participa la cursuri de formare profesionala GRATUITE, in urmatoarele ocupatii/meserii:

-Comunicare in limba engleza (nivel studii: minim liceul – cu sau fara bacalaureat);

-Formator (nivel studii: superioare);

-Operator introducere, validare, prelucrare date (nivel studii: minim liceul – cu sau fara bacalaureat);

-Cofetar (nivel studii: minim 4 clase);

-Confectioner constructii metalice (nivel studii: minim 4 clase);

-Lucrator in comert (nivel studii: minim 4 clase);

-Ospatar (nivel studii: minim 4 clase);

-Frizer coafor manichiurist pedichiurist (nivel studii: minim 4 clase).

Cheltuielile vor fi suportate din bugetul asigurarilor pentru somaj, inclusiv cele pentru efectuarea analizelor medicale specifice fiecarei meserii in parte. Mai mult A.J.O.F.M. va decontata si abonamentele/ biletele de transport pentru somerii care vor participa la cursuri si vor face naveta.

 Somerii neinregistrati care doresc sa se inregistreze in evidenta agentiei in vederea obtinerii unui loc de munca si pentru a participa la masurile active oferite, respectiv, informare consiliere, medierea muncii, formare profesionala, s.a., se vor prezenta la sediul A.J.O.F.M. Braila, din B-dul Dorobantilor 603-605, parter, modulele 2 sau 3, cu urmatoarele documente:

a) actul de identitate;

b) actele de studii si de calificare;

c) carnetul de muncã sau alte acte care atesta, potrivit legii, existenta unor raporturi de munca ori de serviciu, in cazul persoanelor provenite din munca;

d) adeverinta medicala din care sã rezulte cã persoana este clinic sãnãtoasã sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale.

In cazul neincadrarii in munca cererea in vederea medierii trebuie reinnoita la 6 luni.

Informatii suplimentare se pot obtine de la sediul  A.J.O.F.M. Braila, din B-dul Dorobantilor, nr.603-605, la Centrul de Formare Profesionala al agentiei, din str. Sergent Tataru, nr.2, corp B, etaj 3 (in curtea Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”) sau la telefon 0239/613034.

Comentarii

comentariu

About the Author