Published On: lun, Iun 13th, 2016

Weekend plin pentru politistii braileni / Razii de amploare in piete si in baruri

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 10 si 11 iunie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona targurilor, pietelor si unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru a combate infractiunile savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societațile comerciale.

De asemenea, politistii au actionat pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie.

Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale la 58 de societati comerciale tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 121 de persoane, dintre care 4 au fost controlate corporal sumar, au destramat 3 grupuri de persoane suspecte si au verificat 39 de autovehicule.

Politistii au aplicat 17 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.300 de lei, 9 conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 4 la O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice, si una conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Totodata, au fost ridicate in vederea confiscarii 24 kg de bunuri (branza si legume) pentru care nu existau documentele prevazute de lege, precum si cantitatea de aproape 7 metri cubi de lemne.

Comentarii

comentariu

About the Author