Published On: lun, Iun 27th, 2016

Weekend plin de furturi in Braila

La data de 24 iunie, ora 19:40, vanzatoarea unui magazin din Braila a sesizat Politia Municipiului, prin apel 112, cu privire la faptul ca o persoana a fost surprinsa in timp ce incerca sa sustraga un tricou prin folosirea unui dispozitiv de indepartare a sistemului antifurt.

In urma verificarilor efectuate la fata locului, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au identificat pe un tanar, in varsta de 17 ani, din Braila, banuit de comiterea faptei. Prejudicial, in valoare de 45 de lei, a fost recuperat in totalitate.

Dispozitivul gasit asupra braileanului a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor, in cauza intocmindu-se dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa la furt calificat.

In aceeasi zi, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul ca, in dimineata aceleiasi zile, in jurul orei 04:30, persoane necunoscute i-au sustras o poarta metalica, amplasata la intrarea in locuinta.

In urma investigatiilor efectuate la fata locului, politistii l-au identificat pe un brailean, in varsta de 66 de ani, banuit ca ar fi comis fapta. Prejudiciul a fost recuperat, poarta de acces fiind inapoiata persoanei reclamante. In cauza a fost intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author