Published On: mar, Iun 21st, 2016

Weekend plin de accidente

Ieri, in jurul orei 18:30, un brailean de 35 de ani, a cazut de pe bicicleta in timp ce se deplasa cu aceasta pe DJ 221B, pe raza localitatii Baldovinesti. In urma accidentului, a rezultat vatamarea corporala a barbatului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea ingrijirilor medicale necesare, fara a ramane internat.

Biciciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand faptul ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,63 mg/l, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Tot ieri, la aceeasi ora, la zeci de kilometri distanta, un barbat de 45 de ani, din București, a fost depistat in timp ce conducea autoturismul pe DE 584, pe raza localitatii Valea Canepii, avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author