Published On: joi, Iun 23rd, 2016

VIDEO/FOTO: Zeci de mii de comprimate cu substante anabolizante, ascunse intr-un microbuz

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca– I.T.P.F. Iasi  a descoperit, ascunse in peretii laterali ai unui microbuz, 65.160 tablete steroizi anabolici, pe care un tanar din R. Moldova intentiona sa le introduca ilegal in Romania.

In data de 23 iunie a.c., in jurul orei 00.15, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei  Stanca, judetul Botosani, pentru a intra in tara, cetateanul din Republica Moldova Radu S., in varsta de 26 ani, conducand un microbuz marca Mercedes Sprinter inmatriculat in Republica Moldova.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comuna a descoperit, in locuri special amenajate in peretii laterali ai microbuzului, ascunse in vederea sustragerii de la controlul de frontiera, 543 cutii ce contineau 65.160 comprimate steroizi anabolizanti aflati pe lista substantelor interzise, aprobata prin ordin de Agentia Nationala Anti-doping din Romania.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante in vederea confiscarii şi politiştii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de  contrabanda.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-