Published On: mie, Iun 22nd, 2016

Urmarit international / Prins si predat Serviciului de Investigatii Criminale

Share This
Tags

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat si predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galati un cetatean roman, pe numele caruia era emis, de catre autoritatile din Belgia, un mandat european de arestare pentru savarsirea unei infractiuni contra proprietatii.

In data de 21 iunie a.c., in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul roman C. Z., in varsta de 24 de ani, pasager intr-un autoturism marca Skoda, inmatriculat in judetul Galati.

La controlul de frontiera lucratorii nostri au constatat faptul ca pe numele tanarului este emis, de catre autoritatile belgiene un mandat european de arestare pentru savarsirea unei infractiuni contra proprietatii pe teritoriul Belgiei.

Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanei in cauza, care a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Galati, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author