Published On: joi, Iun 23rd, 2016

Urmarire rupta din filmele de la Hollywood pe strazile brailene / Trei tineri au parasit masina si au luat-o la fuga printre strazi

La data de 21 iunie, in urma verificarilor efectuate, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au identificat pe un brailean, in varsta de 23 de ani, ca fiind banuit ca ar fi furat un autoturism si l-ar fi abandonat pe o strada din municipiu.

In fapt, in noaptea de 18 iunie, in jurul orei 02:00, politistii au identificat un autoturism care a intrat in intersectia Calea Galati cu strada Mircea Malaeru fara sa se asigure, moment in care i s-a oprit motorul si a ramas imobilizat.

Din masina au coborat trei tineri, care au fugit in directia strazii Costache Negruzzi. Vazand cele intampla oamenii legii care patrulau au pornit in urmarirea barbatilor, reusind sa-i prinde pe doi ambii braileni, cu varste de 24, respectiv 21 de ani, pasageri ai autoturismului. In urma verificarilor efectuate de catre politisti, in cursul zilei de marti, s-a stabilit si identitatea conducatorului auto, fiind vorba despre un tanar, in varsta de 23 de ani, din Braila.

 In cauza a fost intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat in scop de folosinta.

 

Comentarii

comentariu

About the Author