Published On: mar, Iun 14th, 2016

Un vitozoman brailean a fost depistat in timp ce gonea cu 150 km/ora

Un sofer impatimit al vitezei va sta departe de volanul masinii pentru urmatoarele trei luni, dupa ce a fost prins cu aproape 150 km/ora.

Duminica, intre orele 13.30-17.30, efective de politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei au desfasurat o actiune cu caracter preventiv, pe raza de competenta. Au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale, pentru nerespectarea regimului legal de viteza, si a fost ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere. Valoarea totala a amenzilor este de 4.000 lei.

Tanarul care a calcat pedala de viteze mult peste limita admisa a fost depistat in timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, in afara localitatii Surdila Greci, cu viteza de 142 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional si i-a fost ridicat, in vederea suspendarii, permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile.

In timpul actiunilor desfasurate pe parcursul zilei de duminica, de politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier, s-au constatat in total 42 de contraventii si s-au aplicat sanctiuni in valoare de 30.170 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author