Published On: vin, Iun 17th, 2016

Un sofer, apoape de coma alcoolica, putea provoca o noua tragedie pe Soseaua Ramnicu Sarat

Miercuri, 15 iunie, in jurul ora 15:40, un brailean de 62 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe Soseaua Ramnicu Sarat, din municipiu, a lovit in partea din spate autoturismul condus de catre un brailean de 57 de ani.

In urma evenimentului nefericit, cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul, in cazul primului, fiind de 1,15 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, si apoi i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Din fericire in urma coliziunii nu au rezultat victime.

In aceeasi zi la cativa zeci de kilometri distanta, in jurul orei 15:00, politisti de la Politia Faurei si sectia de politie rurala arondata l-au depistat, pe o strada din comuna Surdila Greci, pe un localnic de 54 de ani, care conducea autoturismul aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat ca avea in aerul expirat 1,14 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Faurei, pentru a-i fi prelevate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author