Published On: vin, iun. 3rd, 2016

Un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni

Ieri dimineata, la ora 09:20, o braileanca, in varsta de 31 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe Calea Calarasilor, din directia Bulevardului Dorobantilor catre strada Celulozei, a surprins si a lovit, pe trecerea de pietoni, un barbat de 54 de ani.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea acestuia. Atat conducatoarea auto, cat si pietonul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Politistii i-au intocmit soferitei dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

In aceeasi zi, dar dupa-amiaza, la ora 16:20, un brailean, in varsta de 49 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe DC 8, care face legatura intre DN 2B si DE 584, a patruns pe contrasens si a accidentat o femeie, in varsta de 42 de ani, din localitatea Lacu Sarat, care se deplasa pe jos, pe langa bicicleta. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a femeii, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, ramanand internata.

Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur in aerul expirat. Atat soferului, cat si victimei le-au fost recoltate probe biologice de sange. Politistii i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author