Published On: lun, Iun 6th, 2016

Un brailean dat in urmarire nationala a fost prins in Arad

La data de 02 mai, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila – Serviciul de Investigatii Criminale s-au deplasat in municipiul Sibiu, pentru a-l prelua pe un brailean, in varsta de 29 de ani, care a fost prins de politistii din Arad, la Punctul de Trecere al Frontierei Nadlac.

Din data de 10.04.2016, tanarul era urmarit la nivel national si international, intrucat, la data de 07.04.2016, Judecatoria Braila i-a emis acestuia, in lipsa, mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 zile, pentru comiterea infractiunii de talharie calificata.

In fapt, acesta, impreuna cu mai multe persoane, i-au aplicat lovituri cu pumnii si picioarele unui barbat, in varsta de 38 de ani, din municipiu, dupa care iau sustras un telefon mobil, in valoare de 270 de lei, si suma de 600 de lei. Fapta a fost comisa in noaptea de 5 spre 6 octombrie 2015, pe Bulevardul Independentei din municipiu. Urmaritul a fost prezentat instantei de judecata, care a confirmat masura arestarii preventive, acesta fiind introdus in Arestul I.P.J. Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author