Published On: joi, Iun 30th, 2016

Un barbat este cercetat pentru violare de domiciliu

La data de 28 iunie, politisti din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala l-au identificat pe un barbat, in varsta de 33 de ani, din comuna Gemenele, banuit ca ar fi patruns fara drept in curtea unei localnice.

In fapt, in noaptea de 7 iunie, politistii au fost sesizati de catre o femeie, din localitatea Gemenele, cu privire la faptul ca, in jurul orei 23:00, o persoana necunoscuta ar fi patruns in curtea locuintei sale, prin escaladarea unui gard, fiind in stare de ebrietate. In urma verificarilor efectuate la fata locului s-a constatat ca barbatul a parasit curtea locuintei fara sa sustraga bunuri sau alte valori. Politistii au intocmit pe numele acestuia dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violare de domiciliu.

In aceeasi zi, in urma unor investigatii efectuate, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 27 de ani, din comuna Cazasu, banuit ca, in cursul lunii mai, ar fi furat sase bonuri de carburant de la o institutie publica din Braila.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se efectueaza in continuare cercetari, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, pentru savarsirea infractiunii de furt.

 

Comentarii

comentariu

About the Author