Published On: joi, Iun 9th, 2016

Tinerii antreprenori braileni au noi oportunitati de finantare

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est va organiza maine o sedinta de informare cu privire la Axa prioritara 2, ca cadrul programului POR 2014-2020, si anume: “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1”. Mai mult se va realiza si o intruire privind utilizare MySMIS – sistemul electronic de depunere a aplicatiilor in vederea evaluarii. Evenimentul va ava loc vineri, 10 iunie, de la ora 10.00, , la Sala de conferinte a sediului ADR SE, Braila din strada Anghel Saligny.

Antreprenorii braileni care doresc accesarea de fonduri in POR trebuie sa depuna o cerere prin aplicatia electronica MySMIS incepand din 27 iulie, iar data limita fiind ziua de 27 ianuarie 2017. Valoarea alocata Regiunii Sud-Est (judetele Braila, Galati, Buzau, Vrancea si Constanta) este de 34,79 milioane euro.

Solicitantii eligibili in cadrul acestui apel de proiecte sunt societatile constituite in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile sau societati cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor. Investitiile eligibile pentru co-finantare includ: construirea, modernizarea, extinderea spatiului de productie/prestare servicii; dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line. 

Comentarii

comentariu

About the Author