Published On: lun, Iun 27th, 2016

Soferii continua sa puna vieti in pericol / Un brailean de 76 de ani a accidentat un biciclist si a fugit de la locul faptei

Sambata, 25 iunie, un batran de 76 de ani a accidentat un biciclist si a fugit de la locul faptei.Soferul conducea autoturismul pe strada Carabusului si a schimbat directia de mers fara sa se asigure, moment in care l-a lovit pe un biciclist in varsta de 33 de ani care circula in aceiasi directie de mers.

Dupa nefericita intamplare, soferul a fugit de la locul faptei, chiar daca barbatul era vatamat corporal si avea nevoie de ingrijiri medicale.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie, iar victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru a i se acorda ingrijiri medicale, dar fara necesitatea de a ramane internat. Ambii barbati au fost testati cu aparatul etilotest. In cazul soferului in cauza, rezultatul a fost de 0,05mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Comentarii

comentariu

About the Author