Published On: joi, Iun 30th, 2016

SEMNELE CARE ITI ARATA CA AI PROBLEME CU INIMA! NU LE TRECE CU VEDEREA

Bolile cardiace omoara anual cei mai multi oameni. De cele mai multe ori, afectiunile cardiace se instaleaza fara sa dea semne. Sau daca le dau, acestea sunt ignorate. Iar vara se poate transforma intr-un inamic de temut pentru inima ta.

durere de inima

5 semne de boli cardiace care pacalesc

1.Transpiratia

Simti ca-ti curg apele pe tine, chiar si cand stai relaxata. Pui totul pe seama caniculei, insa ar trebui sa te gandesti ca transpiratia este unul dintre simptomele cel mai des intalnite ale infarctului miocardic. S-ar putea ca inima ta sa sufere.

2.Lipsa de aer

Senzatia de sufocare, insotita sau nu de durere in piept, poate fi semn al unei boli cardiovasculare.

3.Picioare umflate

Edemele cauzate de lichidele retinute in organism, mai ales la glezne, la maini si in regiunea abdominala se pot traduce prin suspiciunea de insuficienta cardiaca, dar si prin boli vasculare.

4.Ameteli

Te simti sleita de puteri, ai dormi intruna si te ia ameteala cand te astepti mai putin? Ai nevoie de un control al ritmului cardiac. Si asta pentru ca insuficienta cardiaca da tulburari de ritm, iar consecintele pot fi extrem de grave.

5.Tusea

Cu sau fara suieraturi, tusea nejustificata poate fi semnul unei boli de inima. Atentie la hidratare.

Caldura de afara reprezinta un factor de risc chiar si atunci cand te afli sub tratament, caci unele medicamente interactioneaza cu ea si pot duce la dereglari cardiovasculare. Cardiacii sunt predispusi la deshidratare, din cauza diureticelor specifice tratamentelor destinate lor. Desi se recomanda consumul de lichide, exista riscul ca excesul sa afecteze inima si sistemul cardiovascular, scrie libertatea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-