Published On: joi, Iun 2nd, 2016

Scantei intre Dragomir si Boboc / Dragomir: ”Nu particip la emisiuni cu cei care imi falsifica fotografia” / Boboc: “Funia cu care Dragomir e legat de partid e scurta si haturile sunt multe”

Luptele din campania electorala s-au intetit pe ultima suta de metri, in special intre candidatii partidelor PSD si PNL, Marian Dragomir si, respectiv, Catalin Boboc. Dragomir a postat recent pe o retea de socializare ca a fost invitat la o emisiune de dezbatere, de contracandidatul sau, dar acesta a refuzat spunand ca dezbaretea se va transforma intr-un circ. Mai mult acesta a mai adaugat ca nu accepta invitatia unor persoane care se folosesc de tactici murdare in campanie. Dragomir a facut trimitere la o fotografia falsificata, in care aparea cu o roscata la intrarea unei inchisori, care a circulat recent in mediul online.

dragomir-gbs copy“Am fost invitat "cu vorbe dulci" sa mai particip la inca o emisiune de dezbatere care urma sa se transforme intr-un circ la fel ca cea de la TVR 1. Am refuzat, pentru ca la acea dezbatere in loc sa vorbeasca despre proiecte au ales sa critice orasul nostru pe un post national. Si sa faca scandal!!! Si eu recunosc ca nu este totul perfect, ca este loc de mai bine, ca sunt nemultumiri, ca sunt lucruri pe care sa le schimbam sau sa le imbunatatim. Dar, sunt adeptul dialogului cu cei care au aceasta capacitate si nu cu cei care imi falsifica fotografia!!! Puteti urmari emisiunea de la TVR 1 mai jos si eu cred ca vremea scandalului si a circului trebuie sa apuna pentru a apare printre nori soarele si bunul simt”, a scris Dragomir.

La randul sau, Catalin Boboc nu a ramas dator la replica si l-a atacat dur, fara ocolisuri pe Dragomir in cadrul unei emisiuni TV. Acesta a spus ca este dezamagit de candidatul PSD pentru ca refuzat invitatia la o dezbatere civilizata. Mai mult Boboc a mai adaugat ca Marian Dragomir este doar o imagine pentru PSD, ca nu el este cel care “face jocurile” si ca nu intelege cum ar putea conduce un oras cand partidul nu-i permite sa participe la o “amarata” emisiune electorala.

“Dupa ce toata campania i-am invitat la o dezbatere, dupa ce l-am invitat fata in fata pe Marian Dragomir sa avem o dezbatere civilizata, pentru ca cetatenii merita sa fie informati. Am primit de fiecare data refuzuri. Eu inteleg ca la domnul Dragomir, funia care-l leaga de partid e scurta si haturile sunt multe, dar cum isi permite sa isi propuna macar sa conduca acest oras cand el nu e lasat de partidul lui sa participe la o amarata de dezbatere. Daca nu faci fata unei dezbateri, unei discutii, unde sa iti asumi unele lucruri pe care unii ti le imputa, cum ai putea face fata sa conduci ditamai municipiul!?”, a declarat Boboc. 

Comentarii

comentariu

About the Author