Published On: lun, Iun 6th, 2016

Scandal aplanat de jandarmerie

Duminica, 05 iunie a.c., in jurul orei 06.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Ordine Publica Insuratei, a intervenit pentru aplanarea unei incaierari intre sase persoane, aflate sub influenta bauturilor alcoolice.

Jandarmii se aflau in misiune de patrulare in comuna Baraganul din judetul Braila,

iar la un moment dat, in zona unei intersectii din acea localitate, au observat grupul de barbati care se loveau reciproc.

Scandalul a fost oprit imediat, ca urmare a interventiei membrilor echipajului de jandarmerie. Acestia au fost nevoiti totusi sa imobilizeze, prin incatusare, doi barbati recalcitranti, in varsta de 30, respectiv 23 ani, primul domiciliat in comuna Valea Ciorii, judetul Ialomita, iar celalalt in comuna Baraganul.

Din verificarile facute, oamenii legii au constatat faptul ca cei sase, cu varste cuprinse intre 16 si 30 ani, patru dintre ei localnici, iar ceilalti doi din comuna Valea Ciorii, judetul Ialomita, au petrecut intr-o discoteca din comuna Baraganul, iar dupa ora inchiderii localului, au continuat sa consume bauturi alcoolice in acea zona a localitatii.

Pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a discutiilor in contradictoriu, acestia au inceput sa se loveasca reciproc, fiind surprinsi in flagrant de jandarmerie.

Ca urmare a controlului interiorului autoturismului ce apartine tanarului de 22 ani,  din comuna Valea Ciorii, judetul Ialomita, jandarmii au gasit, sub bancheta din spate, un pistol tip airsoft si un picior de mobilier, din lemn, in lungime de aproximativ 80 cm, care au fost predate lucratorilor I.P.J. Braila in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, jandarmii braileni au intocmit actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-