Published On: mie, Iun 22nd, 2016

Romania este umilita din nou de albanezi / Site-ul oficial al FRF a fost spart de hackerii albanezi

Se pare ca albanezii nu s-au multumit doar cu lectia de fotbal pe care ne-au predat-o la Lyon. Hackerii din Albania au spart site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal si au inlocuit interfata obisnuita a paginii cu o stema mare a drapelului albanezilor, insotita de un filmultet in care sunt prezentate cele mai bune momente ale selectionatei „ros-negre”. „In rosu si negru ma imbrac, am vulturul pe piept. Tin capul sus, pentru steag mor. E bine sa fii albanez”, a fost mesajul postat de hackeri pe site-ul FRF.ro.

Politia Romana, prin specialistii de la Directia de Combatere a Criminalitatii Orgadnizate (DCCO), face verificari in legatura cu posibile fapte de acces neautorizat la un sistem informatic si alterarea integritatii datelor informatice, anunta oficiali din cadrul institutiei. Aceleasi surse precizeaza ca politia s-a autosesizat "in urma informatiilor aparute in media centrala, cu privire la un atac cibernetic asupra site-ului Federatiei Romane de Fotbal(FRF)".

Hackerul s-a intitulat "nofawkX-al" si ca umilinta sa fie totala si-a publicat chiar si adresa lui de e-mail. Mai jos este mesajul complet de pe prima pagina a site-ului frf.ro, care a fost insotit de un video de pe Youtube cu titlul "Romania vs Albania Motivational Promo 2016":

site_spart_frf_infobraila

Hacked by nofawkX-al

OFFICIAL WEBSITE OF ROMANIA FOOTBALL FEDERATION

Red And Black I Dress, Eagle On My Chest, Keep My Head Up For The Flag I Die, It's Good To Be Albanian"

Versurile reprezinta refrenul melodiei "Albanian" a formatiei Etno Engjujt si se traduc "In rosu si negru ma imbrac, un vultur am pe piept, tin capul sus, pentru steag mor, este bine sa fii albanez".

Problema nu a fost remediata pana in prezent de catre administratorii site-ului Federatiei Romane de Fotbal, site-ul fiind picat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-