Published On: mar, Iun 28th, 2016

Romania a zdrobit India in meciul de debut de la Campionatul Mondial Universitar

echipa_nationala_handbal_infobraila (4)Echipele nationale de handbal ale Romaniei au inceput cu dreptul Campionatul Mondial Universitar de la Malaga, din Spania, castigand primele partide sustinute in faza grupelor.

La feminin, selectionata tricolora, condusa de antrenorul formatiei HCM Dunarea Braila, a surclasat modesta echipa a Indiei, cu scorul de 43-11(22-5), meciul dovedindu-se, practic, un simplu antrenament cu public. Costica Buceschi a profitat de acest lucru si a folosit toate jucatoarele inscrise pe foaia de joc, in perspectiva urmatoarelor intalniri din grupa, mult mai dificile, cu Spania si Japonia. Cele doua formatii s-au intalnit, tot luni, victoria revenind la limita ibericelor, cu 27-26.

Dupa victorie jucatoarele romance s-au relaxat cu antrenorul pe un teren sintetic, din apropierea holelului unde este cazata echipa. Marti sunt programate meciurile Romania- Spania si Japonia –India.

In turneul masculin, Romania a obtinut o victorie grea in fata Coreei de Sud, scor 29-28 si va intalni, marti dupa-amiaza, in al doilea meci selectionata Portugaliei.

Comentarii

comentariu

About the Author