Published On: mie, Iun 22nd, 2016

Politistii au iesit la “vanatoare” de soferi teribilisti

In zilele de 19 si 20 iunie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave. Astfel, politistii au constatat 212 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 64.250 de lei si au ridicat in vederea suspendarii 12 permise de conducere.

Ieri, intre orele 15:00-21:00, efective de politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier, precum si din cadrul Politiilor Orasenesti au desfasurat o actiune pe linia combaterii excesului legal de viteza.  Astfel, au fost aplicate 127 de sanctiuni contraventionale, dintre care 78 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, au fost ridicate in vederea suspendarii trei permise de conducere si au fost retinute doua certificate de inmatriculare. Valoarea totala a amenzilor este de 33.620 de lei

Tot ieri, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica si Biroului Criminalistic, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au actionat pe raza municipiului, in scopul prevenirii si combaterii faptelor savarsite cu violenta, si al respectarii ordinii si linistii publice.

Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale la 11 societati comerciale, au legitimat 32 de persoane si au verificat 3 autovehicule. Politistii au aplicat 11 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.100 lei, in conformitate cu prevederile Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author