Published On: mie, Iun 8th, 2016

Oferte de munca false in Germania

Cu banii luati si fara loc de munca. A fost cazul unui brailean, care a vazut un articol in ziar cu oferte de munca in Germania.

Barbatul a fost inselat de un bucurestean, care a publicat o oferta de intermediere in ziar. Dumitru Bogdan Dobrin a incasat bani in repetate randuri de la un brailean in vederea platirii taxelor de intermediere. Acesta i-a solicitat victimei suma de 300 de lei pentru intermediere, bani care au fost trimisi in contul firmei fictive SC Activfresh SRL, ulterior braileanul a primit prin curier un contract in dublu exemplar, stampilat, dar nesemnat.

Ulterior, barbatul a mai trimis bani pana la suma de 2.432 lei, bani care reprezentau taxele de transport si comision. Braileanul si-a dat seama ca a fost excrocat abia cand a ajuns la autogara Braila, pentru a pleca in Germania, moment in care a aflat ca nu va avea loc nicio cursa spre Germania la data respectiva si a incercat sa ia legatura cu intermediarul, fara rezultat insa.

In cauza, cel care a comis inselaciunea, a fost condamnat de Judecatoria Braila, la o pedeapsa de 8 luni si o alta pedeapsa de 581 de zile ramase neexecutate dintr-o pedeapsa anterioara.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-