Published On: mie, Iun 1st, 2016

O tanara a reclamat furtul a 30.000 euro / Politistii au ramas perplexi cand au aflat ce s-a intamplat cu banii

Pe 28 mai, Daniela P., de 32 de ani, a sunat la 112, acuzand faptul ca persoane necunoscute i-au furat suma de 29.300 euro din autoturismul pe care il avea parcat in fata unui bar din comuna doljeana Leu unde locuieste mama ei.

Potrivit IPJ Dolj, politistilor Sectiei de Politie Rurala Nr. 4 Cosoveni li s-au parut suspecte declaratiile asa-zisei victime a hotilor. Inca de la inceput, femeia a oscilat in declaratii, atat in privinta locului de unde a luat in ziua respectiva suma de bani, cat si informatiile referitoare la traseul urmat si momentul constatarii disparitiei sumei de bani, relateaza Agerpres.

Mai mult, oamenii legii au observat contradictii si discrepante intre declaratiile date de mama persoanei vatamata si sotul craiovencei.

In urma cercetarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca de fapt femeia cheltuise banii pe pantofi, haine si parfumuri scumpe, iar cand a venit acasa, barbatul i-a cerut sotiei banii, pentru a achizitiona o masina. Femeia a inventat o poveste privind furtul banilor.

"In urma probatoriului administrat, politistii au ajuns la concluzia ca persoanei in cauza nu i-a fost sustrasa nicio suma de bani, iar cu ocazia reaudierii acesteia a rezultat faptul ca a sesizat politiei furtul banilor intrucat anterior cheltuise toata suma fara acordul sotului", a afirmat, miercuri, Amelia Barbu, purtatorul de cuvant in cadrul IPJ Dolj.

Femeia a fost amendata cu suma de 100 de lei pentru alarmarea politistilor fara motiv intemeiat.

Comentarii

comentariu

About the Author