Published On: vin, Iun 24th, 2016

O partida de amor l-a costat pe un brailean mai mult decat ii prevedea bugetul

Saptamana trecuta, un brailean de 37 a sunat la Politia Municipiului pentru a reclama faptul ca i-a fost furata suma de 1.200 lei, din locuinta. Acesta a spus ca hoata este o tanara pe care a cunoscut-o pe un site de matrimoniale si nu-i cunoaste identitatea. “Barbatul le-a relatat politistilor ca, in data de 13 iunie, a invitat la domiciliul sau o tanara, pe care o cunoscuse pe un site de anunturi matrimoniale, pentru a intretine raporturi sexuale. Fara a banui intentiile invitatei, barbatul a lasat-o singura in camera cateva minute, timp in care aceasta i-a sustras suma de 1.200 lei din sertarul unei noptiere", se arata intr-un comunicat al politiei.

Potrivit informatiilor oferite de politie, acesta caz nu este unul singular in luna iunie. Un alt furt, folosindu-se aceeasi metoda, s-a petrecut la inceputul lunii cand un barbat de 63 a reclamat faptul ca a ramas fara suma de 300, dupa ce a apelat la serviciile unui dame de companie.

Inpectoratul de Politie Judetean Braila a tinut sa avertizeze brailenii sa nu primeasca in casa persoane necunoscute, chiar daca sunt dornici de partide se amor, iar daca accepta vizita unor necunoscuti sa nu ii lase singuri. In plus sumele de bani si lucrurile de valoare trebuie pastrate in locuri sigure. 

Comentarii

comentariu

About the Author