Published On: mie, Iun 8th, 2016

Nu toti politistii accepta mita

Share This
Tags

Ca urmare a denuntului formulat de un politist de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera  Iasi – Sectorul Politiei de Frontiera Husi, la data de 6 iunie a.c., ofiterii din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciului Judetean Anticoruptie Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au intocmit dosar de cercetare penala unei persoane, sub aspectul comiterii infractiunii de dare de mita.

In fapt, luni, 6 iunie a.c., in jurul orei 11:00, B.D.C. s-a prezentat la sediul S.P.F. Husi, pentru audiere intr-un dosar penal. Cu aceasta ocazie, B.D.C. i-a oferit cu titlu de mita unui politist de frontiera suma de 500 RON, pentru ca acesta sa solutioneze in mod favorabil un dosar penal in care era suspectat de savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice, avand permisul suspendat.

Politistul de frontiera a refuzat mita si a denuntat fapta ofiterilor din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vaslui, care s-au prezentat la fata locului impreuna cu procurorul de caz si au constatat comiterea infractiunii.

B.D.C. este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de dare de mita.

Comentarii

comentariu

About the Author