Published On: joi, Iun 23rd, 2016

Noul presedinte al Consiliului Judetean a fost ales / 33 de consilieri noi in frunte cu Francisk Chiriac formeaza noul Consiliu Judetean

chiriac_infobrailaAstazi, in cadrul sedintei de constituire a noului Consiliu Judetean de la Palatul administrativ a fost desemnat noul presedinte.
PSD-istul Francisk Chiriac, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii a fost desemnat presedinte cu 21 de voturi din 33 de catre noul Consiliu Judetean. La polul opus, a fost propus de catre liberari, Florin Carligea care a obtinut 12 voturi din 33.

Noul sef al judetului detinea toata stapanirea de sine si hotararea necesara pentru a indeplini indatoririle ce i se cuvin in urma obtinerii noii functii. Acesta a tinut sa multumeasca pentru incredere partidelor cu care PSD-ul a facut alinta si a promis sa ia in calcul proiectele acestora propuse in timpul campaniei electorale, dat fiind faptul ca restul voturilor au venit din partea PMP, PND, ALDE si a independentului Marian Capatana. 

"In primul rand, vreau sa multumesc colegilor mei si colegilor mei aliati, cei de la Partidul National Democrat, PMP, ALDE si independentului Marian Capatana. Sper sa facem cu totii o echipa buna, iar in semn de multumire, tin sa precizez ca voi avea in vedere si proiectele propuse de partidele cu care facem alianta si ca impreuna le vom implementa", a declarat acesta. 

Comentarii

comentariu

About the Author