Published On: mie, Iun 15th, 2016

Neatentia face victime printre pietonii braileni

Neatentia unei copile de 9 ani putea provoca o tragedie. Ieri, in jurul orei 17:45, un tanar, in varsta de 25 de ani, din satul Muchea, comuna Silistea, in timp ce conducea autoturismul in comuna Romanu, pe DJ 221, la intersectia cu strada Ulmului, a surprins si lovit usor o minora, in varsta de 9 ani, din localitate, care se angajase in traversa drumul prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a fetei, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in scopul acordarii de ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

In aceeasi zi, la ora 19:00, o braileanca, in varsta de 30 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe strada Grigore Alexandrescu, dinspre strada Radu Negru catre Soseaua Buzaului, a surprins si accidentat un barbat, in varsta de 51 de ani, din Braila, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a primit ingrijiri medicale, ramanand internat. Atat conducatoarea auto, cat si pietonul au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul celui din urma rezultand o imbibatie alcoolica in aerul expirat de 0,53 mg/l.

Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author