Published On: mie, Iun 8th, 2016

Momente tragice pentru o femeie de 36 de ani / A batut-o si apoi a violat-o

La data 6 iunie a.c., ora 09:00, politistii Postului de Politie Comunal Gemenele au fost sesizati de o femeie, in varsta de 36 de ani, din satul Gavani, comuna Gemenele, cu privire la faptul ca, in seara de 05 iunie, in jurul orei 23:30, a fost victima unui viol.

In urma cercetarilor efectuate in teren, politistii au constatat ca este vorba despre un barbat, in varsta de 46 de ani, din localitate, care ar fi patruns in incinta locuintei victimei, iar dupa ce ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnul in zona fetei, ar fi intretinut relatii sexuale cu aceasta.

Femeia a fost prezentata Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila si Spitalului de Obstretica si Ginecologie, in vederea examinarii medico-legale.

Politistii i-au intocmit barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de viol, retinandu-l, pe baza de ordonanta, pentru o perioada de 24 de ore.

In cursul zilei de ieri, banuitul a fost prezentat Judecatoriei Braila, care a emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author