Published On: joi, Iun 9th, 2016

Mascarea unei crime ca in filme / L-a strivit cu rotile masinii si apoi l-a dus acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat

Danut Iulian Bianu, un tanar de 20 de ani din satul Tataru, a fost trimis in judecata, dupa ce pe 20 ianuarie l-a strivit cu un autovehicul pe un consatean ce se afla pe carosabil si a aplanat accidentul.

Inculpatul conducea un autovehicul cu viteza, cand l-a calcat pe un consatean cu masina, provocandu-i  multiple traumatisme, dupa care a mers la paznicul magazinului SC Myg Manu SRL, si l-a informat ca a vazut un om cazut pe strada. Victima, in stare avansata de ebrietate a spus ca a cazut si sa il ajute sa mearga acasa, iar dupa doua zile a fost gasit mort in pat de catre mama sa.

Inculpatul, in loc sa cheme politia si ambulanta a preferat sa aplaneze accidentul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Potrivit raportului medical de necropsie, barbatul a murit in urma mai multor traumatisme cauzate de o compresiune intre doua corpuri dure, astfel victima a suferit un soc hemoragic, avea un hematom cu un volum de 2 litri de sange la nivelul vezicii urinare, politraumatism cu fracturi costale, fractura stelara, fractura completa cu deplasare a ramului pubian stang.

In ziua in care victima a murit, inculpatul i s-a confesat unei consatence si s-a predat politiei la sfatul tatalui sau abia dupa ce toti localnicii au aflat de cele intamplate.

Danut Bianu este acum anchetat sub control judiciar si trimis in judecata sub acuzatia de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author