Published On: mie, Iun 22nd, 2016

Mai multi barbati fara permis si bauti, care au iesit cu masina la plimbare, puteau provoca o tragedie

La data de 19 iunie, ora 18:40, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un tanar, in varsta de 28 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe strada Eroilor din municipiu, avand dreptul de a conduce suspendat. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand faptul ca avea in aerul expirat o alcoolemie de 0,27 mg/l, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In aceeasi zi, in jurul orei 23:40, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei, l-au oprit in trafic pe un localnic, in varsta de 52 de ani, in timp ce se deplasa cu autoturismul, pe strada Lacu Rezii, fara a detine permis de conducere.

Barbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a fost condus la Centrul Medical de Permanența Insuraței in vederera recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcolemiei, refuzand si acest lucru. In urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

Tot 19 iunie, in jurul orei 21:00, un brailean, in varsta de 32 de ani, in timp ce conducea pe raza localitatii Chiscani, pe DJ 212, la intersecția cu strada Mateiu Caragiale, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, care era parcat in afara parții carosabile.

In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat ca avea in aerul expirat o alcoolemie de 1,07 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sange. Din fericire accidentul nu s-a cu victime. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author