Published On: vin, Iun 24th, 2016

Ion Rotaru: “E momentul ca PNL-ul sa analizeze si nevoia de a pune in practica oferta noastra”

Share This
Tags

Azi, in cadrul conferintei de presa, actualul senator, PSD-istul Ion Rotaru le cere PNL-istilor sa ia in considerare oferta lor ca sa poata lua deciziile de comun acord, fara certuri si sa isi poata duce la bun sfarsit proiectele.

E un moment in care PNL-ul a ramas izolat, e un moment in care iar am fost umar la umar si au infrant, au obtinut scorul care s-a prezentat. Eu cred ca e momentul sa analizeze si nevoia de a pune in practica oferta noastra si atunci cand este cazul sa puna umarul pentru ca avem o majoritate la CLM, iar la CJ ne-ar mai trebui probabil un vot”, a declarat senatorul Ion Rotaru.

De asemenea, fostul primar, Aurel Simionescu a declarat ca vor prelua proiectele PNL-ului, daca acestea sunt utile , mai ales in cazul in care vor avea nevoie ca PNL-ul sa voteze cu majoritatea, pentru ca anumite proiecte sa fie puse in practica: “Vom prelua si niste proiecte pe care dumnealor le au, care sunt utile pentru Braila si pentru braileni. Nu este o rigiditate din punctul acesta de vedere”.

Comentarii

comentariu

About the Author