Published On: vin, Iun 10th, 2016

“Alcoolul si soferia nu fac casa buna” / Mai multi soferi s-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi bauti la volan

Miercuri, 08 iunie, ora 16:40, politistii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic pe un brailean, in varsta de 64 de ani, in timp ce conducea autovehiculul pe Soseaua Ramnicu Sarat.

Politistii au procedat la testarea barbatului cu aparatul etilotest si a rezultat ca acesta avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,81 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Soferul a fost condus la sediul Politiei Rutiere, pe numele sau fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului.

In aceeasi zi, dar in jurul ora 23:00, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei, actionand pe raza orasului, l-au oprit, pentru control, pe un barbat, in varsta de 32 de ani, din localitate, care se deplasa cu autoturismul pe strada Mihai Viteazul.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Procedandu-se la testarea soferului cu aparatul etilotest, a rezultat ca acesta avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,78 mg/l. Conducatorul auto a fost condus la Centrul Medical de Permanența Insuraței in vederea recoltarii de probe biologice de sange, pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru savarșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author