Published On: lun, Iun 6th, 2016

AJOFM ofera brailenilor sute de locuri de munca, in 14 tari din UE

AJOFM a publicat o lista cu 483 de locuri de munca vacante in 14 tari din Uniunea Europeana, oferite de Reteaua EURES Romania. Potrivit AJOFM Braila cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Germania (109), Marea Braitanie(70) si Suedia(55). Celelalte tari sunt: Austria, Bulgaria, Finlanda, Franta, Italia, Norvegia, Olanda, Republica Ceha, Slovacia si Spania.

Lista completa a locurilor de munca este urmatoarea:

Austria – 30 de posturi pentru meseriile de magaziner, electrician, tamplar, zidar, electrician si dulgher. Pe langa acestea, exista chiar si un post de ofiter proiecte europene.

Finlanda – 19 posturi de sudor, operator CNC, dezvoltator software si macelar.

Germania – 109 posturi valabile, cele mai cautate meserii fiind cele de electrician in constructii (15 locuri), factor postal (15), mecanic instalatii sanitare (11), asistent medical (10) si educatoare (10).

Italia – 60 de locuri de munca disponibile, 30 de asistent medical si 30 de ingrijitor persoane.

Marea Britanie – 70 de posturi de ingrijitor persoane.

Norvegia – 30 de posturi de zugrav, montator si tamplar. De asemenea, Norvegia vine cu o oferta de 6 posturi doctorand cercetator in departamentul de informatica, in domeniul eticii organizationale, in comportamentul uman complex, in inteligenta artificiala si in sisteme inteligente.

Olanda – 6 posturi muncitor necalificat in agricultura.

Slovacia 38 posturi – sofer autocamion transport international, ingrijitor persoane/infirmier si inginer de calitate.

Suedia – 55 de posturi pentru tinichigiu auto, femeie de serviciu, mecanic auto si vopsitor auto.

Vecinii bulgari vin si ei cu o lista de 20 de posturi – 10 de operator telefonie mobila si 10 operator in industria prelucrarii lemnului.

In Franta exista un singur post de lucrator in hotel.

Mai multe informatii cu privire la descrierea si cerintele postului, limba straina necesara a fi cunoscuta, salariul oferit, durata contractului de munca, modul de aplicare pentru fiecare oferta, se pot obtine de pe portalul EURES Romania, la adresa: http://eures.anofm.ro/.

Comentarii

comentariu

About the Author