Published On: mie, Iun 1st, 2016

Grav accident de circulatie / Cinci adulti si doi copii se afla la spital / Printre raniti se afla si un agent de la Rutiera

Share This
Tags

In urma cu cateva minute s-a petrecut un grav accident de circulatie la intrarea in Statiunea Lacu Sarat, cand, pe fondul nerespectarii flagrante a regulilor de circulatie un autoturism marca Opel s-a tamponat cu un Ford Mondeo. In urma impactului, ocupantii celor doua autovehicule au fost raniti.

Surse medicale au declarat pentru Infobraila ca cinci adulti si doi copii se afla acum la spital pentru investigatii si prim ajutor medical. Printre acestia, o femeie gravida, aflata in dreapta soferului care a produs accidentul, este ofiter de Politie la Rutiera.

Dupa mai multe investigatii s-a stabilit ca femeile insarcinate sunt in afara oricarui pericol, la fel ca si cei doi copii, o fetita de 4 ani si un baietel de 5 ani, ambii scapand doar cu cateva julituri.

Soferita Opel-ului, in varsta de 23 de ani si insarcinata in 3 luni si jumatate este asistent medical.  Aceasta a ramas internata in Sectia de Ortopedie, suferind o fractura la gleza. Politista de la Rutierea, in varsta de 31 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, s-a ales cu traumatism cranian, insa sarcina nu i-a fost afectata. Femeia este insarcinata in 6 luni. 

Comentarii

comentariu

About the Author