Published On: lun, Iun 27th, 2016

GALERIE FOTO: Soferii braileni fac apel la presa / “Aceste gropi au peste un an de zile”

Dupa ce in urma cu doua luni un constantean le-a dat exemplu autoritatilor incercand sa astupe gropile, soferii braileni, disperati din cauza aceleiasi probleme au apelat la presa in speranta ca cineva va vedea si va rezolva problema.

Toti romanii si strainii chiar, ridiculizeaza Romania din cauza gropilor si a soselelor prost asfaltate din cauza carora casele oamenilor se inunda an de an. Nicio promisiune din partea autoritatilor nu s-a concretizat, soferii sunt tot mai exasperati pe zi ce trece, iar service-urile auto inregistreaza incasari din ce in ce mai mari.

Nu vedeti cum mergem? Parca mergem printre jaloane. Am probleme cu masina, la atatea gropi eviti una si iei altele”, a povestit suparat un brailean.

Mecanicii de la service-urile auto spun ca se confrunta cel mai des cu defectiuni ale masinilor cauzate de contactul cu solul si a starii deplorabile a drumurilor.

Strada Stefan cel Mare intre Albina si Scolilor arata de parca ar fi trecut tancurile. Nici cel mai bun sofer nu ar fi in stare sa evite gropile.

 

Comentarii

comentariu

About the Author