Published On: vin, Iun 17th, 2016

GALERIE FOTO: Pietoni nevoiti sa mearga pe partea carosabila din cauza comerciantilor de pe Ramnicul Sarat / “Zona mortii” inca reprezinta un pericol

Share This
Tags

Cum vezi cu ochi, pe o parte si pe cealalta a strazii, in apropiere de “statia mortii”, comerciantii si-au scos marfurile la expozitie, invadand trotuarele si inghesuindu-se unii pe altii, astfel incat pietonii sunt nevoiti sa circule pe partea carosabila . Problema asta ne urmareste de cand ne stim, nimic nu s-a schimbat, ba mai mult, comerciantii s-au inmultit, spatiile publice sunt sufocate de marfuri, iar oamenii neavand de ales, fac slalom printre masini si marfuri.

Nu de mult, in acea zona aglomerata, mai exact in statia de la tug, si-au pierdut viata cinci oameni. Poate ca acum, dupa cele intamplate, ar trebui sa se evite orice pericol din acea zona.

Pe langa faptul ca acea strada arata precum un targ, doar ca foarte circulat de autoturisme, copii care merg la scoala sunt cei mai expusi pericolelor. Autoturismele parcate pe marginea soselei reduc vizibilitatea, trotuarele sunt ocupate, iar elevii probabil ca ar trebui sa evite zona.

 

   

Comentarii

comentariu

About the Author