Published On: mie, Iun 1st, 2016

GALERIE FOTO: Patru dealeri de droguri, care activau in scolile brailene, au ajuns dupa gratii

In urma unor descinderi de amploare procurorii DIICOT au retinut patru indivizi care vindeau droguri elevilor din scolile municipiului. Cei patru vor fi in arest pentru urmatoarele 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Cei patru inculpati sunt: Adrian Mocanu, Eduard Gumidi Albert, Catalin Alexandru Peticaru si Robert Marian Radu, "pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive", dupa cum precizeaza Politia Romana intr-un comunicat pentru presa. Totodata in comunicatul DIICOT se prezinta modul detaliat de operare al acestora: ”In acest caz, exista suspiciunea rezonabila ca in anii 2015 si 2016, inculpatii au distribuit droguri si substante psihoactive pe raza municipiului Braila, indeosebi in randul elevilor, acestea fiind procurate de la deal-eri din municipiul Galati".

Luni, 30 mai, Eduard Gumidi Albert si Adrian Mocanu au fost prinsi in flagrant in timp ce procurau o mare cantitate de vegetala de la un galatean, pe numele sau Robert Marian Radu.

In urma perchezitiilor domiciliare anchetatorii au confiscat: mari cantitati de canabis, substante vegetale, sintetice si/ sau pulverulente, pliculete cu "zipp- lock", bani, cantare electronice, grindere si inscrisuri cu valoare de probe.

"Cauza este instrumentata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila. Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia de Operatiuni Speciale. Actiunea a fost efectuata cu sprijinul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, al Inspectoratului de Politie Judetean Braila si al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila", se concluzioneaza in comunicatul DIICOT.

Comentarii

comentariu

About the Author