Published On: joi, Iun 30th, 2016

FOTO: Marian Dragomir: “Facem curatenie in Braila”

curatenie_dragomir_braila (1)Marian Dragomir continua activitatile pentru a transforma orasul intr-unul civilizat. Chiar daca multi braileni considera aceste activitati, precum verificarea in miez de noapte a programului de dezinsectie si tratarii la sol impotriva tantarilor sau grabirea birocratiei de care se lovesc cetatenii, “luna de miere”, acesta continua activitatile pentru oras.

Poate ambitionat de initiativa zecilor de voluntari, in special elevi, care au curatat de gunoi faleza, acesta a postat pe o retea de socializare ca s-a inceput curatenia in oras. S-a inceput cu intrarile in Braila, se va continua cu strazile principale, locurile de promenada si cartierele. Mai mult primarul a subliniat ca cei care mai arunca gunoiul oricand si oriunde vor fi amendati.

Facem CURATENIE! Am inceput cu intrarile in Braila, continuam cu strazile principale, locurile de promenada, cartierele si o sa-i amendam pe cei care mai arunca gunoiul oricand si oriunde. Daca platiti taxa de salubrizare de ce aruncati gunoiul peste tot? Ca sa platim noi toti strangerea lui?

SUPAGL, Seroplant, RER, Braicata si ECO se implica. Se poate. Cu seriozitate, cu duritate uneori si cu plata corecta a serviciilor prestate” a scris acesta pe o retea de socializare.

Zeci de braileni au comentat la aceasta postare felicindu-l pe tanarul primar pentru initiativa: “Felicitari! Sa va ajute Dumnezeu ca, toate activitatile pe care le intreprindeti sa fie in concordanta cu varsta si capacitatea de munca care o aveti si nu in ultimu rand cu speranta celor vau apreciat si anticipat prin vot. Sa aveti sanatate sa puteti realiza planurile gandite” , “Corect cu amenzile. Fara mila si fara retinere. In rest uite ca se poate si la noi. Este bine” , ”Domnule primar nu se ridica tot timpul gunoiul de pe strazi. De multe ori ni se si reprosaza ca e prea mult”.

Totusi, nu toti brailenii il felicita, faptul ca in Braila in ultimii ani lucrurile normale sunt de domeniul fantasticului, cetatenii au ajuns sa se bucure de lucrurile simple, care intr-un oras civilizat reprezinta o normalitate.

O braileanca comenteaza: “Am o nelamurire…de ce trebuie felicitat un primar, indiferent cum il cheama, pentru ca isi face atributiile din fisa postului? Cei care il tot felicitati primiti felicitari la locul dumneavoastra de munca pentru ca va faceti treaba? S-a ajuns in Romania ca normalitatea sa para un lucru extraordinar. Sunt de acord sa-l felicitam pentru ziua de nastere, de nume, pentru o realizare importanta din viata, nu pentru ca-si face treaba. Eu nu-l felicit ci doar apreciez modul prin care intelege sa faca ceea ce a promis in campanie. Sunt convinsa ca, fiind o alta generatie, cu o alta viziune, va reusi sa faca in orasul Braila, ceea ce trebuie facut.

Comentarii

comentariu

About the Author