Published On: lun, Iun 27th, 2016

FOTO: Marian Dragomir a iesit in miez de noapte pe faleza, pentru a supraveghea tratamentele anti-tantarilor

tratament_tantari_dragomir_infobraila (2)Marian Dragomir, noul primar al Brailei, si-a luat indatoririle functiei in serios. Acesta a postat pe o retea de socializare ca tratamentele impotriva tantarilor vor continua pana miercuri. Dragomir a iesit pe faleza, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 03:30, pentru a supraveghea cum decurg lucrarile.

“In urma sesizarilor dvs., continuam programul de dezinfectie si tratament la sol contra tantarilor.Luni dimineata: Faleza Dunării, Gradina Mare, Statiunea Lacu Sarat. Marti dupa miezul noptii Parcul Monument si strazile principale. Miercuri noaptea Cartierul Hipodrom, cel mai verde cartier. In functie de eficacitatea tratamentelor programul va continua”,  a postat Marian Dragomir pe Facebook.

Brailenii il felicita pentru initiativa, mai ales ca saptamana trecuta Dragomir a folosit si mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la munca. Printre mesajele brailenilor se numara: “Am auzit ca mergeti si cu autobuzul, domnule Primar, bravo, un exemplu! Felicitat colegu, un bun exemplu in toate, continua asa, nu te lasă influetat de puterea ce o ai, a fi un simplu om de rand, cu functie, e lucru mare, putini stiu de unde au plecat si de nevoile cetatenilor si orasului când ajung sus!” , “Spor in sanatate si pentru lucrurile necesare. Daca veti comunica permanent cu locuitorii orasului pe care-l gestionati cu siguranta rezultatele bune vor aparea si se vor derula. Succes si triati criticile rautacioase de cele constructive”, “Domnule Dragomir Viorel Marian felicitari pentru cum ati inceput activitatea ,dar va rugam daca ati putea interveni pe drumul ce leaga Braila de Tulcea(soseaua catre bac la Ciuperca) deoarece este dezastru. Va mulțumim”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-