Published On: mie, Iun 8th, 2016

Faleza braileana isi “schimba fata” / Statuile de pe Faleza intra in reabilitare

Municipalitatea va realiza o achizitie directa pentru a demara lucrarile de mentenanta si intretinere a grupului de 7 statui situate in zona de promenada a falezei. Maine este programata procedura achizitiei publice pentru lucrari de reabilitare si conservare a statuilor din piatra amplasate in zona de promenada a Falezei Dunarii, lucrari realizate in cadrul taberei artistice "Donaris I" din 1981. Conform caietului sa sarcini postat de Primaria Braila in SEAP(sistemul electronic de achizitii publice) statuile vizate sunt: "Pasari de foc", Sirena", "Veghe", "Stavila", "Icar", "Sub imperiul iminentei" si "Trecator".

Valoare acestui contract se ridica la aproximativ 65.500 lei, fara TVA, si include si include materiale, utilaje (daca sunt necesare), manopera si transport. Lucrarile stipulate in contract vor consta in repararea crapaturilor si refacerea elementelor deteriorate ale soclurilor si statuilor, efectuarea unor tratamente de conservare curativa (desalinizare, indepartare depuneri micro si macro vegetatie, precum si a depozitelor de murdarie) si a unor tratamente de conservare protectiva (impermeabilizarea suprafetelor dupa efectuarea reparatiilor si tratament cu erbicid).

Achizitia publica se face dupa regula "cumparare directa", cu unic criteriu de selectie "pretul cel mai scazut". Firmelor sau persoanelor fizice autorizate interesate de acest contract li se solicita constituirea unei garantii de buna executie de 10% din valoarea contractului, in cazul in care vor castiga procedura. Termenul limita de depunere a ofertelor in SEAP si la sediul municipalitatii este joi, 9 iunie, la ora 10, iar doua ore mai tarziu se vor deschide plicurile. Finantarea se asigura de la bugetul local.

Comentarii

comentariu

About the Author