Published On: mie, Iun 29th, 2016

Drept la replica “Kaufland” Romania

Share This
Tags

"Articolul dumneavoastra intitulat: “Un constantean a cumparat un pepene plin de chimicale dintr-un cunoscut supermarket” este redactat intr-o maniera tendentioasa, inducand publicului faptul ca pepenii vanduti de societatea Kaufland Romania ar fi viciati, fiind “injectati”, devenind improprii pentru consum si chiar periculosi.

Acest incident publicat pe site-ul www.InfoBraila.ro nu are la baza nicio sursa credibila, ci doar o simpla postare, neverificata pentru veridicitate, a unui utilizator de Facebook, care, potrivit propriului profil, sustine ca locuieste in Bogota, Columbia.

Acest utilizator nu a pus la dispozitie niciun bon sau alt act, care sa dovedeasca faptul ca pepenele a fost cumparat din Kaufland, in conditiile in care, la ora actuala, pepenii se vand, gratie sezonului de varf, la aproape orice colt de strada.

De asemenea, nu exista niciun fel de informatii sau buletin de analize care sa ateste ca pepenele referit in postare ar fi injectat cu pesticide.

In ceea ce priveste utilizatorul Facebook, in ciuda eforturilor noastre de a-l contacta si de a lamuri situatia, nu a raspuns la niciunul dintre mesajele noastre.

Separat, compania noastra a demarat propriile investigatii pe toate loturile de pepeni aflate in depozitele noastre, nefiind constatata, pana in prezent, nicio abatere de la standardele de calitate si siguranta alimentara. Va asiguram ca tinem la calitatea produselor comercializate in  magazinele noastre si ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta cat mai placuta la cumparaturi. In plus, clientii sunt rugati sa se adreseze imediat Biroului de Informatii pentru clarificarea situatiei sau sa apeleze gratuit numarul de telefon 0800.080.888 de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 18.00."

Comentarii

comentariu

About the Author