Published On: joi, Iun 9th, 2016

Dragomir: “Unii dintre contracandidatii pentru functia de primar mi-au propus din timpul campaniei sa fie viceprimari”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa Marian Dragomir a declarat ca in perioada campaniei au fost contracandidati dispusi sa faca o intelege cu el pentru postul de viceprimar, practic acestia au intrat in cursa constienti ca nu au nicio sansa sa castige, mai mult il si vedeau pe Dragomir castigator. Noul primar al municipiului nu a acceptat astfel de intelegeri, spunand ca daca vor exista discutii acestea vor fi purtate dupa alegeri si va avea in vedere ce vor oferi cei care isi doresc functia de viceprimar.

Cu maxima eleganta va spun ca in timpul campaniei electorale unii dintre contracandidatii pentru functia de primar mi-au propus de atunci sa fie viceprimari. Nu o sa dau nume pentru ca nu este frumos. A fost o discutie privata, am spus sa vedem cu ce zestre vor veni la consilieri si abia atunci vom discuta. La fel si acum, au existat discutii si completez nu au fost discutii cu PNL pentru ca a fost o campanie atipica din punctul meu de vedere si cred ca nu este normal sa bati palma cu cineva care a aruncat permanent cu noroi in tine pe timpul campaniei electorale. Suntem oameni seriosi si cred ca ar trebui sa ne pastram decenta in perioada urmatoare si cei care au spus ca sunt in opozitie de 26 de ani la Braila sa faca parte intr-adevar 100% din opozitie.

Eu le-am raspuns: <<Haideti sa terminam alegerile nu facem negocieri inainte de data alegerilor pentru ca nu este normal>>”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

-