Published On: joi, Iun 23rd, 2016

Dragomir a fost emotionat la depunerea juramantului

Marian Dragomir (PSD) a fost investit oficial, astazi, in functia de primar al municipiului Braila, in cadrul unei ceremorii desfasurate la Palatul Administrativ.  Acesta a declarat ca isi doreste sa fie un primar mai bun, decat cei care au condus orasul in ultimii 26 de ani.

“Imi propun sa respect toate institutiile statului roman si sa am o colaborare buna cu acestea. Vreau sa fiu un primar mai bun decat cei care au condus pana acum Braila si vreau ca si cel care va fi primar dupa mine sa fie un primar mult mai bun decat mine, pentru a ne depasi unii pe altii, pentru a ne bucura de tot ceea ce ne propunem pentru orasul nostru.

Trebuie sa ne respectam trecutul, prezentul si sa avem asteptari foarte mari de la viitor. Din respect pentru cei care au condus Braila pana acum, vreau sa ofer un buchet de flori domnului Avram Aurica, fost primar al municipiului Braila. Domnului Constantin Sever Cibu ii transmitem multa sanatate, este intr-o perioada in care are o operatie si o sa-i transmitem buchetul de flori personal, atunci cand se va intoarce in Braila. Si bineinteles, un buchet de flori si mult apreciere din partea mea si a noastra, a tuturor, celui care astazi si-a incheiat mandatul, domnului primar Aurel Gabriel Simionescu”, a declarat Dragomir.

In aceeasi sedinta au fost alesi si viceprimarii municipiului Braila, dar s-a stabilit si noua formula a Consiliului Local Municipal. Astfel, cu 20 de voturi pentru, Doinita Ciocan a fost aleasa, pentu a patra oara, in aceasta functie. Celalalt viceprimar se numeste Alexandru Jantea Crican, si a fost ales de 19 consilieri locali. Alexandru Jantea Crican (PSD) este jurist si lucreaza la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est.

Noul Consiliu Local Municipal Braila arata astfel:

PSD – Popescu Razvan, Gojan Petru, Neacsu Cornelia, Jantea Crican Alexandru, Badiu Virginia, Goanta Adrian, Patarlageanu Valentin, Pisica Ionut, Ciocan Donita, Dumitru Florin, Petrescu Eduard, Voineag Cristiana, Caranica George, Bosneag Sorin.

PNL – Ionita Sorin Ion, Popa Petrica, Bucur Raluca, Pricop Cristian, Balan Costel, Fusea Marian, Hagiu Catalin

PND – Traian Adrian, Botea Bogdan, Ilie Gina

ALDE – Radulescu Daniela, Paun Dan

INDEPENDENT: Caprariu Lucian

Comentarii

comentariu

About the Author