Published On: vin, Iun 17th, 2016

Dacia Unirea Braila va lupta si in noul sezon pentru promovare / “Nu vrem sa ne dezamagim fanii din nou”

Dupa cel mai bun sezon facut de echipa braileana din ultimii 20 de ani, in care a terminat pe podium si a facut instructie cu Rapid Bucuresti pe Municipal, conducrea clubului, a scris pe Facebook ca regreta ca nu a reusit sa le ofere o bucurie fanilor si ca in nu promite promovarea, in noul sezon, dar ca vor lupta pana in ultimul minut pentru o clasare mai buna ca cea din campionatul tocmai incheiat.

Am incercat sa readucem in sufletele brailenilor bucuria si emotia promovarii in Liga 1. Am fost la un pas. Ne pare rau ca nu s-a putut mai mult!

Uneori v-am bucurat, alteori v-am dezamagit.  Uneori ne-ati ovationat, alteori ne-ati huiduit!  Asta-i fotbalul, si cu bune si cu rele. De asta-l si iubim.

In curand va incepe un nou sezon, cu un nou format, unde nu se mai poate spune ca cineva va pleca din start ca favorita. Nu va promitem ca vom reusi, dar va promitem ca vom incerca si vom lupta pana la ultimul fluier al arbitrului pentru a aduce Braila in randul echipelor mari ale Romaniei!

Pentru a ne clasa la anul in primele 3 locuri avem nevoie de doar 2 lucruri esentiale: de un buget care sa ne permita inchegarea unui lot puternic, valoros si motivat, si de un stadion plin la fiecare meci, care sa ne conduca mereu spre victorie!

Daca prima conditie depinde de mai multi factori, inclusiv de dorinta autoritatilor locale de a avea o echipa in Liga1, cea de-a doua conditie sta numai in atasamentul vostru pentru club si culorile lui! Cu voi in tribuna vom fi mult mai puternici! Si s-a vazut asta, cu Dinamo si Otelul in Cupa, cu Rapid, cu Farul si in alte si alte partide.

Oricum pentru noi, fie ca ne-ati aplaudat, fie ca ne-ati certat, asta a dovedit ca va pasa.

Iar pentru acest lucru dorim sa va multumim si sa va aplaudam.

Forza Dacia Unirea!”, este postarea de pe Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author