Published On: mar, Iun 21st, 2016

Canicula face victime in Braila

In weekendul prelungit, cu temperaturi caniculare, brailenii au “inrosit” telefonul de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Braila. In perioada 17-20 iunie au fost inregistrate aproximativ 500, dintre care, vineri  142 de telefoane, sambata 160 de apeluri, iar duminica si luni telefonul a sunat de peste 250 de ori.

In weekend s-au prezentat la UPU Braila 10 persoane cu ameteala si dureri de cap. Acestea au fost tratate, li s-a administrat un tratament si au fost lasati sa mearga acasa, nefiind necesara internarea.

Mai mult, duminica, un barbat de 44 de ani din comuna Viziru si-a pierdut viata din cauza caldurii. Dupa masa, acesta a mers in gradina casei unde s-a prabusit pe pamant si a murit. Familia a apelat la numarul de urgenta  112, iar un echipaj al politiei si unul al ambulantei au ajuns de indata la fata locului. In ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, acestia nu au putut decat sa constate decesul.  Trupul neinsufletit a fost preluat de Medicina legala, urmand ca in urma autopsiei sa se stabileasca cu exactitate cauzele mortii. Potrivit primelor informatii barbatul suferea de probleme cardiace.

 

Comentarii

comentariu

About the Author