Published On: joi, Iun 9th, 2016

Aurel Simionescu a predat fraiele orasului lui Marian Dragomir

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa Aurel Simionescu a predat fraiele orasului mai tanarului sau coleg de partid, Marian Dragomir. Tot ce a mai ramas ca Dragomir sa devina primarul municipiului oficial este parcurgerea procedurile legale, sa se publica in Monitorul Oficial, ceea ce se va intampla pana la finele acestei luni. Dragomir a promis ca nu-i va dezamagi pe braileni si ca va continua proiectele existente, dar si ca va veni cu o abordare noua.

Intalnirea de astazi este prima dovada ca lucrurile pe care le-am spus in campania electorala incep sa se realizeze. Am spus tuturor brailenilor ca voi continua proiectele incepute, dar o sa vin si cu o abordare noua. Toate proiectele pe care le-am prezentat si nu le-am asumat urmeaza ca intr-o perioada de timp mai scurta sau mai lunga sa le implementam.

Brailenii isi doresc locuri de parcare, mai mult asfalt, sa nu mai fie gropi, sa nu fie caini si promit ca le voi indeplini dorintele. In aceasta perioada m-au contactat foarte multi braileni, care se asteptau ca eu sa fiu deja la Primarie, dar urmeaza sa se parcurga procedurile legale, sa se publice in Monitorul Oficial, Prefectura sa faca convocarea in vederea investirii, sa constituim Consiliul Local si abia apoi voi fi si primar al municipiului Braila, investit in mod oficial”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author