Published On: mar, Iun 21st, 2016

Atentie la masinile second-hand pe care le cumparati! / Un barbat se plimba linistit cu un autoturism radiat

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au descoperit un autoturism care figura in bazele de date ca fiind radiat din circulatie de catre autoritatile din Germania.

La sfarsitul saptamanii trecute, pe timpul executarii unei misiuni specifice, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au oprit in trafic pentru control, pe raza municipiului Galati, un autoturism marca Mazda, ce avea aplicate placute de inmatriculare Germania, condus de galateanul Corneliu P.D., in varsta de 33 de ani.

Avand suspiciuni cu privire la inmatricularea autoturismului, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca autoturismul figureaza ca fiind radiat din circulatie de catre autoritatile din Germania din luna decembrie a anului trecut.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author