Published On: mar, Iun 21st, 2016

Arestat preventiv pentru talharie

Joi, 16 iunie, un tanar de 23 de ani, cercetat in stare de retinere pentru infractiunea de talharie, a fost prezentat de catre procurorul de caz Judecatoriei Braila, care, prin incheiere de sedinta, a dispus arestarea preventiva a suspectului, pe o perioada de 30 de zile.

Acesta a fost reincarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In fapt, cel in cauza, la data de 26.05.2016, in jurul orei 19:30, l-ar fi deposedat, prin violenta, de un telefon mobil pe un minor de 14 ani, din municipiu, in timp ce se afla in curtea interioara a unui bloc situat pe Calea Calarasilor.

Dupa comiterea faptei, banuitul, fara domiciliu stabil, a fugit, fiind cautat si gasit de catre politisti, la data de 15.06.2016, pe o strada din municipiu.

Telefonul mobil sustras, valorand 650 de lei, a fost recuperat si restituit victimei.

 Judiciaristii au extins cercetarile fata de suspect si i-au mai probat comiterea a cinci infractiuni de furt, aflate in evidentele cu autori necunoscuti.

Aceste fapte au fost comise in perioada 21 mai-10 iunie 2016, cand ar fi sustras suma de 300 de lei si patru telefoane mobile de pe tejgheaua a cinci magazine din municipiu, profitand de neatentia persoanelor pagubite.

Prejudiciul total este de 4.900 lei, politistii reusind sa-l recupereze in proportie de 70%.

Comentarii

comentariu

About the Author

-